Happy 2020!×

✓ Gratis verzending vanaf €30,-

Voor 12:00 besteld wordt vandaag verzonden

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Indien het product niet aan jouw wensen voldoet is het mogelijk om je bestelling te retourneren of om te ruilen voor een ander product. 

Het retouradres is:
Baby Anne-Cy
Sint Jansstraat 27c
1251 KZ LAREN (NH)

Ruilen of retourneren is binnen 14 dagen na aankoop mogelijk. Wij hanteren de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Indien je het artikel wil retourneren zullen wij na ontvangst van het product het bedrag inclusief betaalde verzendkosten aan je terugstorten. De kosten voor het terugsturen van de bestelling zijn voor eigen rekening. Je kunt uitsluitend artikelen retourneren die in onze webshop zijn gekocht. Het artikel dient in de originele verpakking met aangehecht artikelkaartje te worden geretourneerd.

Voorwaarden ruilen & retourneren

  • Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die onze webshop zijn gekocht.
  • Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
  • Het artikel dient onbeschadigd geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ook moet het artikel - indien redelijkerwijs mogelijk - met aangehecht artikelkaartje en een originele verpakking teruggestuurd worden.
  • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Je mag zelf bepalen of je dit via de normale post verstuurd of met track & trace.
  • Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs betaalde artikel inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk aan je worden overgemaakt.
  • Retourartikelen kunnen alleen worden teruggestuurd naar ons postbusadres.

Vragen?

Neem contact met ons op via info@babyanne-cy.com.

Loading...